Ne pregatim de sarbatoare!

Sharing is caring!

Pentru sărbătorile care se apropie m-am gândit să realizez piese inspirate din frumusețea, simplitatea și eleganța portului nostru. Am ales alb și negru pentru că este o combinație armonioasă, mereu modernă, mereu seducatoare. Bineințeles, broderiile se pot realiza și cu alte culori și pot avea diverse modele.

Materialele pe care le-am folosit sunt naturale 100%, sunt ușoare și foarte plăcute.

 

O bluză elegantă, diafană, realizată din pânză naturală,  prețioasă,  de mătase (43%)  și in (57%), având o greutate de doar 70g/mp, înainte de a fi brodată. Are o transparența medie, fiind potrivită pentru momentele festive. Broderia este realizată cu fir negru, Madeira.

 

bluza-alba-2

 

Mărimea bluzei este M: circumferința bustului  90cm, lărgimea bluzei ajungand in aceasta zona la 120cm,  lungimea bluzei 60 cm, lungimea mânecii 55 cm.

 

bluza-alba-brodata-1

 

 

 

Pentru această bluză am gândit o fustă lungă, realizată tot dintr-un material natural și la fel de pretios:  borangic, 100% matase naturală netoarsă:

fusta-brodata

Este brodată cu fir alb  Madeira pe fața si spatele fustei, iar pe șold sunt broderii singulare, tot albe. Se inchide cu un fermoar lateral.

Dimensiunile sunt: circumferința taliei 77 cm, lungimea fustei este 90 cm, circumferința șoldului 100 cm. Talia este brodată cu flori mici, albe.

bluza-si-fusta-brodate

 

bluza-si-fusta-2-brodate

 

Sharing is caring!

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.